Over de praktijk

Producten

Repareren van gebitsprotheses, vervaardigen van nieuwe protesen, rebasingen, hockeybitjes, bleeklepels en kroon en brugwerk.

Patiënt

Met middelen als kronen en bruggen zorgt uw tandarts ervoor dat u kunt blijven lachen. Het is goed om te weten dat deze producten uit een deskundig tandtechnisch laboratorium als DENTRO komen.

Om ons werk goed te kunnen doen, vragen we u soms om even langs te komen. Bijvoorbeeld om te bepalen welke kleur het beste past in uw gebit. Natuurlijk kunt u ook altijd binnenlopen als uw prothese kapot is. Wij repareren hem graag – terwijl u wacht. Tevens maken wij onder supervisie van een tandarts ook nieuwe protheses.

Tandarts

Als tandarts ziet u uw patiënten graag weer lachend vertrekken. Daarvoor heeft u zelf de nodige kennis, kunde en materialen in huis. De tandprothetische voorzieningen die u inkoopt, moeten vanzelfsprekend ook voldoen aan uw hoge eisen.

Voor kwaliteitsproducten die altijd passen, bent u bij DENTRO aan het juiste adres. U hoeft zich alleen te concentreren op prepareren en afdrukken, wij regelen de rest: een perfecte uitvoering, direct plaatsbaar zonder meerwerk. Zo houdt u kostbare tijd over voor uw patiënten.