skip to Main Content

Over de praktijk

Producten

Repareren van gebitsprotheses, vervaardigen van nieuwe protesen, rebasingen, hockeybitjes, bleeklepels en kroon en brugwerk.

Patiënt

Met middelen als kronen en bruggen zorgt uw tandarts ervoor dat u kunt blijven lachen. Het is goed om te weten dat deze producten uit een deskundig tandtechnisch laboratorium als DENTRO komen.

Om ons werk goed te kunnen doen, vragen we u soms om even langs te komen. Bijvoorbeeld om te bepalen welke kleur het beste past in uw gebit. Natuurlijk kunt u ook altijd binnenlopen als uw prothese kapot is. Wij repareren hem graag – terwijl u wacht. Tevens maken wij onder supervisie van een tandarts ook nieuwe protheses.

Tandarts

Als tandarts ziet u uw patiënten graag weer lachend vertrekken. Daarvoor heeft u zelf de nodige kennis, kunde en materialen in huis. De tandprothetische voorzieningen die u inkoopt, moeten vanzelfsprekend ook voldoen aan uw hoge eisen.

Voor kwaliteitsproducten die altijd passen, bent u bij DENTRO aan het juiste adres. U hoeft zich alleen te concentreren op prepareren en afdrukken, wij regelen de rest: een perfecte uitvoering, direct plaatsbaar zonder meerwerk. Zo houdt u kostbare tijd over voor uw patiënten.